Om Mina sidor
På Mina sidor kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter.

E-tjänster
När du utför ett ärende via en e-tjänst, gör du det digitalt, när som helst på dygnet. I och med att du signerar din ansökan eller anmälan med din e-legitimation, går ärendet digitalt direkt till en handläggare. Genom att logga in på Mina sidor kan du följa dina ärenden, göra kompletteringar eller skicka meddelande till handläggaren. Läs mer om hur du skaffar e-legitimation.

Blanketter
Om du inte kan göra ditt ärende via e-tjänst, skriver du ut aktuell blankett, fyller i den för hand och signerar med penna. Den ifyllda blanketten skickas in till Vadstena kommun och till den adress som är angiven. Ärenden som skapas vid inskickad blankett går inte att följa via Mina sidor.

Kontakt
Om du har problem eller behöver hjälp med en specifik tjänst så hittar du kontaktuppgifter på respektive tjänsts sida. Har du frågor om denna webbplats eller saknar du någon e-tjänst? Hör av dig till oss, alla förslag är välkomna. Du skickar enklast in ditt förslag genom att använda e-tjänsten Förslag på nya e-tjänster. Du kan även kontakta oss på e-postadressen: vadstena.kommun@vadstena.se eller ringa till kommunens växel på 010-234 70 00.